2017-04-19 23:52:11• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Sajnos most sem tud lazítani

Napi horoszkóp április 20-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Vízöntő jegyében jár. Sajnos most sem tud lazítani, és a nézeteltéréseket sem tudja úgy tisztázni, ahogyan szeretné. Egy téma nem hagyja nyugodni, pedig már nagyon régi probléma - ne aggódjon, idővel majd ez is rendeződik!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Valaki az útjába áll, de ön rendet tud majd teremteni, anélkül, hogy veszekednie kellene. Talán ön az egyetlen ember, aki erre alkalmas lehet. Ne higgyen el mindent első hallásra, „bemondásra”, hanem győződjön meg a szóban forgó személytől a történet igazságáról.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ez a nap sem úgy fog sikerülni, ahogyan ön eltervezte… Vegye elő közismerten jó humorát, és így könnyedén el tudja kerülni a problémákat. Ma már nem kellene új dolgokba belekezdeni. Legyen elégedett azzal, ami van.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Vízöntő jegyében áll, de fényszög nélkül. Ez azt jelenti, hogy a családi ügyek nem haladnak úgy előre, mint ahogyan tervezte, jobb, ha most félre is teszi ezeket. Ma kaphat egy nagyvonalú meghívást, fogadja el a kedvesétől ezt a kényeztetést.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Ismételten az lesz az érzése, mintha valaki direkt tenne keresztbe önnek – valószínűleg nincs így, de roppantul dühíti a dolog… El kell vállalni egy feladatot, mert sikert ér el vele, és nemcsak az anyagiakra, hanem a szerelmi életére is jó hatással lesz.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A pénzek jönnek-mennek, egzaltált most a helyzete. Váratlanul adódik egy fantasztikus vételi lehetőség, de sajnos el kellene engednie, mert túlzottan nagy kockázattal jár a dolog…

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. Művészi hajlamai kiteljesedését erősíti ez a bolygóállás. Minden igazán egyszerűnek mutatkozik, a problémák is maguktól elsimulnak. Az este romantikus pillanatokat ígér!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Igyekezzen ma tárgyilagosan gondolkodni, ne nagyon foglalkozzon a környezetében lévő emberek véleményével. Nyisson új kapcsolatok felé! A flörtöknek is kedvez a mai nap, ha ön egyedülálló, menjen ismerkedni!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Remek ötletei lehetnek, és ezeket ügyesen is tálalja, így sok pozitív visszajelzésben lehet része. Egy barátja hívhatja el egy fontos beszélgetésre, ne mondjon nemet!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Kedveznek önnek a bolygóállások, a szerelem, a párkapcsolat most sok boldogságot ígér. Nagyszerű pénzügyi lehetőségei adódnak. A siker elérése érdekében csupán annyit kell tennie, hogy mindenre figyeljen oda, amit hall. Számítson rá, hogy egy különleges alkalomra is meghívják. Fogadja el!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Vízöntő jegyében áll, de a Mars kellemetlen fényszöge még veszekedéseket szíthat. Mélyen csalódik egy olyan személyben, akiről soha nem gondolta volna, hogy ön ellen támad. Az esetből leszűri a tanúságot, és nem ad több esélyt az együttműködésre.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold erőt és bizakodást ad önnek. Ne engedje lerázni magát, érvényesítse az akaratát! A Vénusz a Halak jegyében maradt, most igazán közel kerülhet a kedveséhez. Ha Ön egyedülálló, akkor is jó esélyei látszanak a szerelemben.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: